PTSS Syndroom verhelpen

      Geen reacties op PTSS Syndroom verhelpen

PTSS het is een slopende stoornis die je leven volledig om kan gooien. Het PTSS syndroom is een stoornis die je kan oplopen door een traumatische ervaring die je hebt meegemaakt. Deze ervaringen kunnen ervoor zorgen dat je veel ontwijkt en veel stress ervaart. Dit is voor jou niet fijn en voor de mensen om je heen niet. PSYTREC kan je hierbij helpen. Ze hebben 5 verschillende manier van het oplossen van PTSS. Deze therapie├źn zorgen ervoor dat je er mee om kunt gaan en minder stress ervaart. Voor iedereen werkt een andere manier beter en daarom krijg je eerst een intakegesprek met een expert. Deze komt door middel van vragen op de beste manier om te behandelen.

Behandeling

PTSS Symptomen

PTSS heeft vrij duidelijke symptomen. Ze ervaren vaak gevoelens van angst, spanning en onrust die na de gebeurtenis begonnen. Verder kunnen ze continu het moment herbeleven in hun hoofd. Iedere keer beleeft de persoon het weer alsof het opnieuw gebeurt. Dit uit zich in het vermijden van prikkels die een verband zouden kunnen hebben aan de gebeurtenis. Hierbij moet je denken aan plekken die met de gebeurtenis te maken hebben of alledaagse artikelen. Dit kan zich weer uiten in negatieve veranderingen in stemming en cognitieve stelling. 

psytrec

Verschillende behandelingen

PSYTREC heeft 5 verschillende behandelingen. Dit doen ze om te zorgen dat ieder persoon een behandeling krijgt die het beste werkt voor jou als persoon. Iedereen heeft een andere manier van verwerken en daarom hebben ze deze 5 behandelingen. Deze 5 verschillende manier van aanpakken zijn: Intensiv 8 behandelprogramma, EMDR Therapie, Exposure Therapie, Activerend Sport- en bewegingsprogramma, psycho-educatie. Deze behandelingen worden uitgevoerd door specialisten op cognitief gebied en soms zelf mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. Ze weten precies wat je meemaakt en hoe ze het kunnen oplossen.