Particuliere zorginstellingen. Wat zijn dat?

Particuliere zorginstellingen bieden veel verschillende soorten diensten en hulp aan. Deze oplossingen die ze bieden zijn vaak beschikbaar tegen een betaalbare prijs. Deze prijs moet vaak zelf betaald worden, maar daar zijn soms ook vergoedingen voor beschikbaar. 

Deze diensten en/of hulp kunnen de huishouding zijn, hulp na een operatie en/of thuisverpleging. Dit kan thuiszorg zijn, maar ook extern op locatie. Laatstgenoemd, ook wel een prive verzorgingshuis, zijn vaak luxere vertrekken waar je je laatste dagen heerlijk kunt vertoeven. De prijzen van zulke verzorgingshuizen verschillen enorm. Dit ligt uiteraard aan de locatie en de services waarvan je geniet. 

Bos en Meerzicht is zo’n particuliere zorginstelling. Ze zijn in 2014 opgericht en doen er alles  om voor hun bewoners een top verblijf te zorgen. Naast dat het belangrijk is dat ouderen niet eenzaam zijn en er goed voor ze gezorgd wordt, vindt Bos en Meerzicht ook dat de ouderen nog moeten kunnen genieten van de mooie dingen in het leven. Zo worden er verschillende uitjes gepland waar bijvoorbeeld genoten kan worden van de natuur en sociale contacten.

Wil je meer informatie over onze verzorgingshuizen?Bekijk dan eens onze website via de eerder gegeven links voor meer informatie. Neem gerust contact op als er nog vragen over zijn. Onze verpleegkundige die in de huizen werken van Bos en Meerzicht kunnen je alles nader toelichten.