Oog voor oren, aandacht voor zintuigen

      Geen reacties op Oog voor oren, aandacht voor zintuigen

Als mensen zijn we afhankelijk van onze zintuigen, ons hele leven lang. Als het goed is, werkt alles naar behoren bij onze geboorte. In de loop van ons leven ontwikkelen we sommige zintuigen en worden die sterker en sensitiever. Maar over de jaren heen treedt er ook slijtage op. Bijvoorbeeld aan het gehoor. Gelukkig zijn er dan bedrijven als Oog voor Oren. In deze blog vertel ik meer over dit bedrijf en wat zij bieden. Lees je mee?

De bedrijfsvisie

De naam van een bedrijf zegt al een hoop vaak over de visie die zij hanteren. Bij Oog voor Oren geldt dat ook. hier hebben ze namelijk aandacht voor alles wat met het gehoor te maken heeft. En, de naam rolt ook nog eens lekker van de tong. Vijf jaar geleden is dit bedrijf opgestart. Het idee achter het bedrijf is dan ook om een duidelijke leverancier te worden van alles wat met gehoor te maken heeft. Geen vage voorwaarden of afspraken meer maar overzichtelijk en eerlijk advies met een ruim aanbod aan middelen.

Een breed assortiment

En dat ruime assortiment, dat hebben ze bij Oog voor Oren zeker geregeld. Eén van de items die het meest verkocht wordt, is het gehoorapparaat. Heel begrijpelijk want dat is een hulpmiddel waar veel mensen op enig punt in hun leven behoefte aan hebben. Maar ook binnen dit product is er een brede variatie aan soorten. En dus is advies ook zeker op zijn plaats. Een gehoorapparaat kopen, is immers niet niks.

Audicien aan huis

Gelukkig voorziet Oog voor Oren ook in advies en wel met een audicien aan huis. Zo kan iedereen advies op maat ontvangen. Niet alleen over het gehoor zelf maar ook over eventuele vergoedingen van de verzekering. Via de website kan je meer informatie verkrijgen over hoe dit en de rest van het bedrijf werkt. Zo hoef je de deur niet uit als je dat liever niet wilt of kan.

Fysieke vestigingen in het land

Maar het kan wel, als dat juist is wat je liever hebt. Oog voor Oren heeft namelijk ook een aantal fysieke winkels door het land heen zitten. Op de website staat waar je zo’n winkel kunt vinden. Dan hoeft er niemand thuis langs te komen maar kan je ook naar je gehoor laten kijken en je laten adviseren.

Ben jij al klaar om er weer bij te ‘horen’? Neem een kijkje bij Oog voor Oren.