Goed idee om Omega 3 te kopen

Omega 3 kopen is heel verstandig. Het heeft bewezen gezondheidsvoordelen en wordt aangeraden door de WHC, de Wereldgezondheidsorganisatie. Die raadt aan tenminste een of twee porties vette vis per week te nemen. Bij de meeste mensen komt het daar echter niet van. In dat geval kun je prima Omega 3 kopen om toch voldoende binnen te krijgen.

Aangeraden als je getroffen bent door een hartinfarct

Vroeger kreeg je wel voldoende Omega 3 binnen door gewoon normaal te eten. Die tijd is echter geweest. Veel van de Omega 3 in ons eten is vervangen door vervormde vetzuren, vetzuren die je eerder ziek dan gezonder maken. Omega 3 zijn vetzuren uit visolie die ene zeer gunstig effect hebben op de vet samenstelling van je bloed. Heb je dus te veel vet in het bloed, dan is het verstandig Omega 3 te nemen, middels bijvoorbeeld supplementen. Ook na een hartinfarct wordt aangeraden om dit product in te nemen.

Omega 3 is bewezen goed voor je hart en je hersenen

Omega 3 is goed voor je hart en je hersenen. Het is een feit dat je langer de focus houdt als je voldoende Omega 3 inneemt bijvoorbeeld, zoals ook het geheugen er beter van functioneert. Voor kinderen is het ook al goed. Het helpt namelijk de hersenen te ontwikkelen. Minder opvallend maar niet minder handig is het dat als je Omega 3 inneemt met voedsel, je vele minder oprispingen krijgt.

Onmisbaar als je een dieet volgt en de cholesterol in je bloed wilt verlagen

De Omega 3 vetzuren zijn afkomstig uit visolie. Het is ondertussen onmisbaar geworden als je een dieet volgt en helpt al eveneens het gehalte cholesterol in je bloed te verlagen. Door eerst online een Index test te bestellen, krijg je een heel aardig beeld van de vetten die in je lichaam opgenomen zijn. Ook dus van de Omega 3 vetzuren. Op basis van die test kun je vervolgens de juiste dosering bepalen.

Koop eerst een test, zo weet je waar je aan toe bent

Het is zeer verstandig eerst een test te kopen. Het geeft je een mooi beeld van de vetzuren in je lichaam en dus meteen ook van je gezondheid. Behalve de Omega 3 index en de Omega 3 en Omega 6 ratio, worden nog eens 26 andere vetzuren in kaart gebracht en krijg je de AA en EPA ratio en van de aanwezige verzadigde vetten. Zo weet je precies hoeveel je nodig hebt. Omega 3 kopen is bij Carebynature.nl vervolgens nog een fluitje van een cent. De positieve effecten die het innemen van Omega 3 op je gezondheid heeft, ervaar je vervolgens al heel snel. Redenen voldoende dus om ook te kiezen voor Omega 3. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *