Gehoortoestellen voor een voordelige prijs

      Geen reacties op Gehoortoestellen voor een voordelige prijs

Als je ouder wordt gaat je gehoor achteruit, dit is een gegeven waar je niks aan kan doen. Als je hier last van hebt kan je kiezen om een hoortoestel te nemen. Bij Phonak heb je een goede kwaliteit service en goede kwaliteit gehoortoestellen. Door de jaren heen hebben ze veel kennis opgedaan over gehoortoestellen.  Ze kunnen je bij binnenkomst een gehoortest laten doen. Als je gehoor inderdaad achteruit is gegaan naar een niveau waar je er last van hebt kan je meteen een hoortoestel laten aanmeten in de winkel door experts die hier veel ervaring in hebben en veel kennis hebben over hoortoestellen en de oren zelf.

De website van Phonak

Als je voor het eerst op de website van Phonak komt is het zo dat je meteen ziet wat ze allemaal kunnen doen. De website is heel overzichtelijk en ziet er heel goed uit. Je ziet meteen dat het personeel heel professioneel te werk gaat. Verder kan je zien wat voor hoortoestellen ze allemaal hebben en wat voor diensten ze allemaal verlenen. Op de website kan je ook zien waar de winkel zich bevindt en je kan meteen zien wat de snelste route vanaf jouw locatie naar de winkel is.

Een goede klantenservice

De mensen van Phonak hebben een goede klantenservice. Je kan met al je vragen over de diensten, het bedrijf zelf en het testen van je oren terecht bij de mensen. Ze geven een deskundig antwoordt op je vragen en ze kunnen je advies geven over wat je het beste kunt doen om het meeste waar voor je geld te krijgen.