Een thuiskantoor? Maak het eigen!

Het hebben van een eigen thuiswerkplek is essentieel voor iedereen die vanuit huis werkt. Zorg ervoor dat je genoeg tijd besteedt aan het ontwerp ervan, net als in elke andere kamer, is de thuiswerkplek, helemaal in deze tijden, net zo belangrijk. We hebben enkele kantoorinrichters advies gevraagd om u te helpen een motiverend thuiskantoor te creëren 

Behandel het thuiskantoor hetzelfde als de rest van het huis, door het te vullen met dingen waar ik je houdt en waar je van kan genieten! Het zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk tijd in de ruimte wilt doorbrengen en het is een sleutelelement bij het verhogen van het productiviteitsniveau. 

Waar je werkt, moet een ruimte zijn waarin je je gesterkt en gemotiveerd voelt. Het is belangrijk om alles uit de ruimte te verwijderen dat geen vreugde opwekt (denk aan stapels rekeningen of stapels onbetaalde facturen – grr!), Houdt alles zo georganiseerd mogelijk en haal een paar persoonlijke elementen binnen, zoals kamerplanten in een pot of een natuurlijk geurkaars, om uw stressniveaus te verminderen en de productiviteit en creativiteit te stimuleren. Alles in uw werkruimte dat u met uw verbindt, kan helpen bij het vergemakkelijken van moeiteloze concentratie wanneer uw directe focus op een taak begint af te nemen. Slechts een paar minuten uitkijken op de tuin kan de geest helpen weer op te laden en de focus terug te krijgen.

Thuiswerken kan lastig zijn, zelfs als u de perfecte opstelling heeft! Het huishouden is vol afleiding, maar het is belangrijk om deze twee te scheiden. Probeer een ruimte samen te stellen die aanvoelt alsof je de wereld van het werk betreed met een goede bureaustoel, een groot bureau, verlichting en zelfs kleine dingen zoals een kan water om te voorkomen dat je elke twee minuten weg zult gaan. Opslag is de sleutel – een rommelig kantoor is nooit aantrekkelijk – en het is altijd leuk om een ​​aantal van je favoriete boeken en tijdschriften bij de hand te hebben als referentiepunt of om gewoon de dag te doorbreken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *