5 Bekende mensen die een haartransplantatie zijn ondergaan

Tegenwoordig laten mensen steeds meer veranderen om de beste versie van zichzelf te kunnen zijn. De haartransplantatie is ontzettend populair en vele mensen ondergaan dit dan ook. Er bestaan goede klinieken in het buitenland waar ze gespecialiseerd zijn in de haartransplantatie en veel bekende mensen zijn daar dan ook naartoe gevlogen. Door het openlijk uitkomen voor de haartransplantatie van deze bekende mensen is dit iets waarvoor je je tegenwoordig niet hoeft te schamen. Het neemt vaak onzekerheid weg bij mensen die last hebben van weinig haargroei of haaruitval. 

Gerard Joling 

Deze bekende zanger die onder andere deel uitmaakt van de toppers heeft niet één maar twee haartransplantaties laten doen. Je kunt hem een ervaringsdeskundige noemen. Joling heeft ontzettend dun haar waardoor er veel gaten in zijn kapsel zichtbaar waren. Na zijn transplantaties voelt hij zich een stuk beter en hij praat er dan ook openlijk over. Als je haar maar goed zit!    

Wesley Sneijder

Deze kleine maar super snelle voetballer heeft altijd al last gehad van weinig haargroei. Dat viel al snel op toen zijn leeftijdsgenoten in zijn tienerjaren sneller en meer lichaamshaar hadden dan hij zelf. Toen er ook op zijn hoofd kale plekken verschenen heeft hij een haartransplantatie laten uitvoeren om niet helemaal kaal te worden. Veel haar op zijn hoofd heeft hij nog steeds niet, maar beter iets dan niets!

Frans Bauer

Deze Hollandse volkszanger zag naarmate hij ouder werd de haargrens op zijn hoofd steeds verder terugwijken. Als zanger is het belangrijk om goed voor de dag te komen en daarom heeft ook Bauer een haartransplantatie laten uitvoeren. Zeker voor de vele foto’s die van hem gemaakt worden vond hij het nodig iets te doen aan zijn terugwijkende haargrens. Tegenwoordig kan hij weer blij in de spiegel kijken en voelt hij zich beter dan ooit. Je hebt de looks of je hebt ze niet!  

Arie Boomsma

De prachtige volle lokken van deze deze alleskunner zijn niet puur natuur. Boomsma heeft zijn haartransplantatie stil gehouden. Echter is het de media niet ontgaan dat hij van zijn korte coupe in korte tijd naar lang en vol haar is gegaan. Dit kon niets anders dan een haartransplantatie zijn. waarom de televisiepresentator, model en sportschooleigenaar dit geheim hield is onbekend. Maar laten we eerlijk zijn, het staat hem fantastisch!  

Lange Frans 

Deze rapper wist al snel dat hij vroeg kaal zou worden. Heel erg vond hij het niet maar toen hij hoorde van de nieuwe techniek en haartransplantaties heeft hij geen moment getwijfeld. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Lange Frans loopt tegenwoordig trots rond met een volle bos haar en is nog steeds blij met de keuzes die hij gemaakt heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *